Smycken
 

Jenndesign
Smycken och hantverk har alltid fascinerat mig, och sedan jag började med silversmide har denna passion bara växt. Ett antal kurser har gett mig kunskap och inspiration att satsa, vilket jag gör nu genom hemsida och olika utställningar, dock endast vid sidan om mitt ordinarie arbete. Här hoppas jag att Du hittar ett smycke som ger dig eller annan glädje och lycka i vardag som fest. Mina smycken tål att användas dygnet runt!
Nya smycken kommer att tillkomma med jämna mellanrum då jag nu bara börjat, så håll dig uppdaterad och titta ofta in!
På instagram och FB finns oftast det allra senaste innan det laddas upp här.
Har Du egna önskemål är du välkommen att höra av dig så utformar vi tillsammans Din idé!

Välkommen!

beställning:

Tillfällen att ge bort ett smycke
Livet är fullt av tillfällen att ge bort ett smycke, både till sig själv och till andra. Vissa tillfällen är givna, andra skapar man själv.
Vad sägs om att ge bort ett smycke efter, En månad tillsammans, Ett halvår tillsammans, Ett år tillsammans Efter ett gräl, Före ett gräl, Istället för en blomma Bröllopsdagen, Förlovningsdagen, Försoningsdagen, Som kärleksförklaring, Inför en resa, Efter en resa, Ett årsdagen efter att ni först träffades, Positivt graviditetstest, Blivit Mamma, Blivit bebis, Blivit Pappa, Blivit Mormor, Blivit Farmor, Blivit Morfar, Blivit Farfar, Blivit Syskon, Till en vän, Till någon som behöver kraft och mod, Nya jobbet, Ett år på jobbet, Slutat på jobbet, Blivit pensionär, till Examen, på Studenten, till Konfirmationen, Körkortet, Flytten, Flyttat ihop, Bott ihop 1 år, Bott isär 1 år...
…Ja listan kan göras lång!

Ett smycke som gåva är fantastiskt, det är personligt och man kan glädjas åt det livet ut!

Uthyrning
Bli balens drottning eller prinsessa på ditt bröllop och hyr tiara eller brudkrona i äkta silver. Kostnad 500 kr + handpenning motsvarande nypris av smycket. Handpenningen återfås vid återlämnande av oskadat smycke. Vid skada/förlust återfås handpenningen ej.

Tillbehör
Om inget annat anges i texten om respektive smycke så levereras alla hängen och armband med tyg eller läderrem som är justerbar i längd, men man kan även få halssmycket med silverkedja om man vill, ange då detta och önskad typ och längd i din beställning. 150 kr tillkommer för valfri kedja upp till 50-90 cm lång kulkedja som kostar 300 kr.

Ringar görs gärna mot beställning, prova en ring som passar, gärna en lite bredare och ange innermåttet i din beställning. Om du är osäker kan du höra av dig innan beställning, eller prova ut storlek hos din lokala guldsmed. Prova då med ett brett ringmått om ringen min är bred. Ange i din beställning om ringen ska ha någon text, och om den ska vara matt eller högglanspolerad.

Jag gör även förlovningsringar av olika modeller, med stansad text eller vackert handgraverad. Skicka mig en beskrivning av vad ni tänker er så återkommer jag med pris och leveranstid. Tänk på att leveranstiden kan bli något längre då ringarna skall graveras. Pris för gravyr 25kr/bokstav.

En del latinska citat finner ni bland mina smycken och på sidan Latin (hemsidan är under ombyggnad...), och fler hittar ni här: http://www.yuni.com/library/latin.html

Komplettering
Många namnsmycken har tillverkats under årens lopp och många småsyskon har kommit till. Jag kompletterar gärna Ditt smycke med fler namn, eller med ytterligare bricka. Pris för namntillägg 150kr på befintlig bricka. Pris för tillägg av ny namnbricka 500kr. Givetvis fräschar jag upp hela ditt smycke samtidigt. Kontakta mig för information hur vi ska gå tillväga.
Har dina av mig tillverkade smycken tappat glans och lyster och du vill få dom uppglänsta igen kan du kontakta mig.

Att beställa
För att beställa måste du vara myndig eller ha målsmans tillstånd. Uppfylls de kraven är det bara att du hör av dig till mig mig och meddelar vilket smycke du vill beställa samt önskad leveranstid. Leveranstiden är olika beroende på smycket, ange önskad leveranstid i beställning så bekräftar jag per mail. Får du ingen bekräftelse av mig vill jag att du ringer, då mailet kan ha fastnat i spamfiltret. Jag har en del smycken färdiga på lager, så tveka inte att kontakta mig även om leveranstiden är för kort.

Jag skickar smycket mot antingen REK eller postförskott som kostar 120 kronor, beroende på kostnad för smycket.

Jag postar smycket inom 14 dagar efter att pengarna syns på kontot vid förskottsbetalning (det tar ett par dagar beroende på bank innan de överförs).


Glöm ej
Glöm ej att skriva namn och adress och gärna telefonnummer i din beställning!
Reklamation medges endast om smycket är felaktigt/defekt och medger då bytesrätt.
Välkommen med din order!

     

Pågående utställningar

Inga pågående utställningar men jag tar gärna emot beställningar.
Kommande utställningar